Pages

Thomas van Ouwerkerk en Sacha Muller voor Zaal 4 op de Parade

 

Thomas van Ouwerkerk en Sacha Muller waren te gast in de DCR Gueststudios om de voorstellingen 'De Trein naar Pavlovsk (en Oostvoorne)' en 'PARAIRIE' voor te bereiden voor Theater aan het Spui - Zaal 4 op de Parade.

Theater aan het Spui staat deze zomer op de Parade.  Het onlangs volledig gerenoveerde mobiele theater (ZAAL 4) zal meereizen naar Den Haag en Amsterdam met drie nieuwe voorstellingen: een voor kinderen (Parairie) en twee voor volwassenen (Marktplaatsmuziek en De Trein naar Pavlovsk). Daarnaast treden onder de noemer Showponies bijzondere gasten op in ZAAL 4, waaronder Marius en Jasper Gottlieb (voorheen Spanga’s), Rudy Bennett (zanger van de Motions) en anderen. Ook is Theater aan het Spui coproducent van N.I.K., de nieuwe voorstelling van Nik van den Berg, die elders op de Parade te zien zal zijn.De Trein naar Pavlovsk (en Oostvoorne) - premiere zaterdag 05 juli, 19.30u

Theater aan het Spui met Thomas, Sacha en Jos
Parade Den Haag 04 t/m 09 juli, Parade Amsterdam 08 t/m 17 augustus 2014

De Trein naar Pavlovsk (en Oostvoorne) is een beeldende voorstelling over de bijzondere ontmoetingen tussen een grootvader en zijn kleinzoon, over verhalen vertellen en over het oude Rusland. Door Toon Tellegen heel precies opgeschreven en door Thomas, Sacha en Jos, ruim honderd jaar na hun ontstaansgeschiedenis, opnieuw verteld. 

Tekst: Toon Tellegen

Spel: Thomas van Ouwerkerk, Sacha Muller en Jos Nargy


PARAIRIE - premiere woensdag 09 juli, 16.15u

Theater aan het Spui met Thomas, Sacha en Jos
Kinderparade: R’dam 21 & 29 juni (try-out), Den Haag 09 & 10 juli (premiere 09 juli), A’dam 10 & 11 en 15, 16 en 23 aug

Thomas, Sacha en Jos zijn terug! Ze maken samen met het publiek een cadeau voor de directeur van de Parade, namelijk een wildwildwest film. En zoals een surpriseparty betaamt, hoe meer zielen hoe meer vreugd en….. Mondje dicht!

Spel: Thomas van Ouwerkerk, Sacha Muller en Jos Nargy