Pages

Guest from Rewire Cloud Boat & Torus from the UK

Gasten van REWIRE zijn in de DCR Gueststudio!

REWIRE Festival presenteert Cloud Boat (UK) en Torus (NL) op dinsdag 25 februari tijdens de pilot voor een concertreeks in Zaal 3. Dit intieme theater aan het De Constant Rebecqueplein 20 in Den Haag is een nieuwe locatie (een derde zaal) van Theater aan het Spui. Zaal 3 fungeert als een laboratorium voor de podiumkunst. Talent wordt een plek geboden om te ontwikkelen en onderzoeken.
Deze gedachte sluit naadloos aan bij de visie van REWIRE Festival. REWIRE is dan ook voornemens om in Zaal 3 een concertreeks te organiseren waar opkomende internationale artiesten worden gepresenteerd in combinatie met lokaal talent.

Dinsdag 25 februari staat in het teken van de kick-off van de concertreeks. De pilotavond bestaat uit een concert van het Engelse Cloud Boat (R&S Records/Apollo) en één van de grootste Haagse 'beat'-talenten Torus. Cloud Boat was een grote hit tijdens REWIRE Festival 2013. De mogelijkheid deed zich voor om deze act in een andere setting naar Den Haag te halen, een theatersetting die de band goed past. Naast Cloud Boat zal ook een andere oude bekende in de naam van Torus zijn eerste live show van 2014 presenteren. Torus in het dagelijkse leven bekend als Joeri Woudstra is een groot creatief talent. Naast het produceren van muziek, maakt hij ook videoclips en artwork.

Cloud Boat (UK) + Torus live (NL)
Dinsdag 25 februari 2014
Locatie: Zaal 3, De Constant Rebecqueplein 20B, Den Haag
Deuren open: 20.00 uur / Aanvang: 20.30 uur
Entree: € 7,00 / Gratis voor Subbacultcha! leden
Reserveren via pr@rewirefestival.nl

Lees, luister en bekijk meer over Cloud Boat hier:
http://www.rewirefestival.nl/artist/cloud-boat
Bekijk hier de toffe video van Torus' single 'Feeel':
http://www.youtube.com/watch?v=G9KH6UkNAho

Meer over REWIRE: http://www.rewirefestival.nl/


Zaal 3 sold out! Photocredits: Stephen Kaffa